SEO tips – Få hjælp til SEO

Få SEO tips skræddersyet til din hjemmeside med seofeedback.com

SEO er på alles læber. Flere og flere virksomheder er begyndt at snakke om SEO og med god grund. SEO er kommet for at blive, da det er en fantastisk måde at øge ens virksomheds online synlighed og dermed blive set før konkurrenterne.

SEO tips kan findes mange steder på internettet, men ikke alle tips gavner dig! Mange sider indeholder forældede tips, og disse kan altså påvirke din hjemmesides placering negativt. Dette er fordi, at Google hele tiden ændrer deres algoritme, der afgør, hvor højt din hjemmeside skal placeres. Hos seofeedback.com er vores rapporter altid opdaterede løbende af vores SEO eksperter, der besidder den nyeste viden inden for SEO. Læs mere om, hvordan du bestiller en SEO-rapport over dit website her.

Få de bedste SEO tips med seofeedback.com

I en rapport fra seofeedback.com får du de bedste SEO tips serveret på et sprog, som alle kan forstå. Vi har skåret “bullshittet” fra og alle de unødvendige buzzwords på bureausprog. I stedet har vi fokuseret på at lave SEO rapporter, der kan bruges af alle.

Vores rapporter er skræddersyet med tips og hjælp til din hjemmeside. Landingsside efter landingsside forklarer rapporten, hvilke SEO tiltag du bør anvende. Så har du brug for en skræddersyet og billig SEO-optimering, så er det bare om at komme igang med SEO Feedback!

Hele paletten rundt med SEO tips

Vores rapporter indeholder SEO tips til optimering, der kommer hele paletten rundt. Mange tror, at SEO bare handler om at optimere mod søgeord, men der er faktisk ekstremt mange aspekter inden for SEO, og det er vigtigt, at man forholder sig til alle disse aspekter – ellers bærer indsatsen ikke frugt.

Vores SEO tips omhandler både komplekse elementer inden for teknisk SEO, tekstforfatning, optimering af landingssider og optimering af søgeord. Selvom teknisk SEO kan virke vanskeligt, har vi forklaret det på en simpel og letforståelig måde, så alle kan være med og selv arbejde med det. Så hvis du er nybegynder, så kan du roligt anvende SEO Feedback til din hjemmeside. Vores rapport vil være din helt egen SEO guide, der er skræddersyet med SEO tips og hjælp til din hjemmeside.

Med vores rapporter og SEO tips bliver du i stand til selv at arbejde med SEO. Med tiden bliver du uafhængig af vores rapport og kan selv dykke ned i dine hjemmesider og optimere dem efter best practices inden for SEO. Hos seofeedback.com vil vi selvfølgelig altid stå til rådighed med hjælp, hvis du har brug for det, men SEO Feedback har også det mål, at du en dag kan udføre professionelt SEO med de kompetencer og erfaringer, du har opnået ved at bruge vores rapporter!

4 tips til din SEO 

Som nævnt indeholder vores rapport SEO tips, der er skræddersyet til din hjemmeside. Ønsker du endnu ikke en rapport, giver vi dig her fire overordnede SEO tips, som vi vurderer, er de mest relevante, som alle hjemmesideadministratorer bør forholde sig til. Se med nedenfor. 

1. Hastighed
(Page Speed)

Der er ikke noget værre end en hjemmeside, der tager lang tid om at loade. Det kan være ekstremt frustrerende, da man gerne vil have information så hurtigt som muligt. Dette er Google særligt opmærksom på, og de straffer hjemmesider hårdt, hvis de har langsomme load-hastigheder.
Research viser, at over 40% forlader en hjemmeside, hvis den tager over 3 sekunder at loade. Derfor giver det rigtig god mening at optimere på dette område.

Det, du kan gøre, er at fjerne plugins, du ikke bruger, og du kan også fjerne eller komprimere store billede- eller videofiler.

2. Links til websites (Linkbuilding)

Udgående links er en faktor, som Google vægter højt, når søgemaskinen vurderer din SEO indsats. Mange tror, at det at linke til andre hjemmesider er en dårlig ide, da det fjerner brugeren fra din hjemmeside. Dette passer ikke. I de fleste tilfælde klikker folk ikke på disse links, men deres tilstedeværelse viser, at du har belæg for dine påstande, hvilket styrker dine argumenter. Dette mener Google også, og de belønner dig for at linke til troværdige sider.

Selvfølgelig skal du være opmærksom på ikke at linke til direkte konkurrenter, og at du hele tiden tjekker, om dine udgående links ikke er “døde links”, altså links, der ikke virker længere.

3. Skriv til brugerne

Når du skriver tekster til din hjemmeside, skal du skrive til dine brugere – ikke til søgemaskinerne. Du skal ikke gentage et keyword 20 gange (“keyword stuffing”), fordi du tror, at det kan booste din SEO. Det gør det ikke. Google tager udgangspunkt i brugerne. Producerer du indhold, der har værdi for dem, vil du opnå langt bedre resultater – både i forhold til tilfredsheden hos dine brugere og i forhold til SEO. Det er derfor vigtigt at bruge den rigtige jargon, når du skriver til din målgruppe!

Du skal dog alligevel ikke glemme de SEO tips, der eksisterer i forhold til tekstforfatning. De skal bare inkorporeres på en naturlig måde. Vi anbefaler derfor, at du først og fremmest skriver til brugerne og derefter kigger på, hvor det kan være naturligt at implementere yderligere SEO tiltag.

4. Lav unikt indhold (Fokus på content marketing)

Den største SEO synd, du kan begå, er at kopiere andres indhold (“duplicate content”). Dette straffer Google særligt hårdt. Skriv i stedet unikt. Du er ekspert på dit område, så skriv om det, du ved, og det, din målgruppe interesserer sig for.

Du skal desuden huske at skrive unikt alle steder. Skriv en unik SEO titel, en unik metabeskrivelse, en unik H1’er og så videre.

Derudover, skal du løbende skabe unikt indhold. Jo mere aktiv du er med nyt indhold, jo større chance er der for, at nye brugere får interesse for dig. En undersøgelse fra SEO siden Moz.com viser i øvrigt, at “friskt” indhold har en positiv effekt på SEO.