SEO tips

Få SEO tips skræddersyet til din hjemmeside med seofeedback.com

SEO er på alles læber. Flere og flere virksomheder er begyndt at snakke om SEO og med god grund. SEO er kommet for at blive, da det er en fantastisk måde at øge ens virksomheds online synlighed og dermed blive set før konkurrenterne.

SEO tips kan findes mange stedet på internettet, men ikke alle tips gavner dig! Mange sider indeholder forældede tips, og disse kan altså påvirke din hjemmesides placering negativt. Dette er fordi, at Google hele tiden ændrer deres algoritme, der afgør, hvor højt din hjemmeside skal placeres. Hos seofeedback.com er vores rapporter altid opdaterede af vores SEO eksperter, der besidder den nyeste viden inden for SEO. Læs mere om, hvordan du bestiller en SEO rapport over dit website her.

Få de bedste SEO tips med seofeedback.com

I en rapport fra seofeedback.com får du de bedste SEO tips serveret på et sprog, som alle kan forstå. Vi har skåret “bullshittet” fra og alle de unødvendige buzzwords på bureausprog. I stedet har vi fokuseret på at lave SEO rapporter, der kan bruges af alle.

Vores rapporter er skræddersyet til din hjemmeside. Landingsside efter landingsside forklarer rapporten, hvilke SEO tiltag, du bør anvende.   

Hele paletten rundt med SEO tips

Vores rapporter indeholder SEO tips, der kommer hele paletten rundt. Mange tror, at SEO bare handler om at optimere mod søgeord. Men der er faktisk ekstremt mange aspekter inden for SEO. Og det er vigtigt, at man forholder sig til alle disse aspekter – ellers bærer indsatsen ikke frugt.

Vores SEO tips omhandler både komplekse elementer inden for teknisk SEO, tekstforfatning, optimering af landingssider og optimering af søgeord. Selvom teknisk SEO kan virke vanskeligt, har vi forklaret det på en simpel og letforståelig måde, så alle kan være med og selv arbejde med det.

Med vores rapporter og SEO tips bliver du i stand til selv at arbejde med SEO. Med tiden bliver du uafhængig af vores rapport, og kan selv dykke ned i dine hjemmesider og optimere dem efter best practices inden for SEO.

4 tips til din SEO 

Som nævnt indeholder vores rapport SEO tips, der er skræddersyet til din hjemmeside. Ønsker du endnu ikke en rapport, giver vi dig her fire overordnede SEO tips, som vi vurderer, er de mest relevante, som alle hjemmesideadministratorer bør forholde sig til. Se med nedenfor. 

1. Load tid

Der er ikke noget værre end en hjemmeside, der tager lang tid om at loade. Det kan være ekstremt frustrerende, da man gerne vil have information så hurtigt som muligt. Dette er Google særligt opmærksom på, og de straffer hjemmesider hårdt, hvis de har langsomme load-hastigheder.
Research viser, at over 40 % forlader en hjemmeside, hvis den tager over 3 sekunder at loade. Derfor giver det rigtig god mening, at optimere på dette område.

Det du kan gøre er, at fjerne plugins, du ikke bruger. Fjerne eller komprimere store billede- eller videofiler.

2. Links til websites

Udgående links er en faktor, som Google vægter højt, når søgemaskinen vurderer din SEO indsats. Mange tror, at det at linke til andre hjemmesider er en dårlig ide, da det fjerner brugeren fra din hjemmeside. Men dette passer ikke. I de fleste tilfælde klikker folk ikke på disse links. Men deres tilstedeværelse viser, at du har belæg for dine påstande, hvilket styrker dine argumenter. Dette mener Google også, og de belønner dig for at linke til troværdige sider.

Selvfølgelig skal du være opmærksom på ikke at linke til direkte konkurrenter.

3. Skriv til brugerne

Når du skriver tekster til din hjemmeside, skal du skrive til dine brugere – ikke til søgemaskinerne. Du skal ikke gentage et keyword 20 gange, fordi du tror, at det kan booste din SEO. Det gør det ikke. Google tager udgangspunkt i brugerne. Producerer du indhold, der har værdi for dem, vil du opnå langt bedre resultater – både i forhold til tilfredsheden hos dine brugere og i forhold til SEO.

Du skal dog alligevel ikke glemme de SEO tips, der eksisterer i forhold til tekstforfatning. De skal bare inkorporeres på en naturlig måde. Vi anbefaler derfor, at du først og fremmest skriver til brugerne, og derefter kigger på, hvor det kan være naturligt at implementere yderligere SEO tiltag.

4. Lav unikt indhold

Den største SEO synd du kan begå er, at kopiere andres indhold. Dette straffer Google særligt hårdt. Skriv i stedet unikt. Du er ekspert på dit område, så skriv om det, du ved.

Du skal desuden huske at skrive unikt alle steder. Skriv en unik SEO titel, en unik metabeskrivelse, en unik H1’er og så videre.

Derudover skal du løbende skabe unikt indhold. Jo mere aktiv du er med nyt indhold, jo større chance er der for, at nye brugere får interesse for dig. En undersøgelse  fra SEO siden Moz.com viser i øvrigt, at “friskt” indhold har en positiv effekt på SEO.