Få en professionel SEO-analyse

SEO optimering af din hjemmeside.

Med en skræddersyet SEO-analyse kan du nemt gøre din hjemmeside mere synlig for dine kunder. Får du ikke nok besøgende på din hjemmeside? Er din hjemmeside ikke synlig på Google, og ligger dine konkurrenters hjemmesider altid over din i søgeresultaterne? Så har du måske hørt, at søgemaskineoptimering (SEO) er vejen frem. Du har måske også hørt, at SEO er rigtigt svært, og at det er bedre at overlade det til eksperter og bureauer.

Det er helt rigtigt, at SEO er vejen til bedre online synlighed. Det er faktisk sindssygt vigtigt at have fokus på SEO, hvis du ønsker, at dine kunder skal finde din hjemmeside og ikke dine konkurrenters. Men det er IKKE rigtigt, at SEO er svært. I hvert fald ikke, hvis du bruger vores SEO-analyse. SEO er faktisk i høj grad lavt hængende frugter, som du sagtens selv kan plukke med den rette vejledning.

Når du hører ordet “analyse”, så behøver det ikke være komplicerede termer, teorier og ord, du alligevel ikke forstår. Vores SEO-analyse er en rapport til dig, der er nybegynder med SEO. Vi scanner din hjemmeside og fortæller dig præcis, hvad du skal gøre, hvor du skal gøre det, og hvordan du gøre det. Det er helt vildt nemt, og vi lover dig, at du hurtigt vil se resultater, således at din hjemmeside er fuldt SEO optimeret til søgemaskinerne, såsom Google. 

Der sker hele tiden ændringer i SEO-verdenen. Derfor er søgeordsplanlægning og søgeordsanalyse et krav, når man skal arbejde med SEO, og det er vigtigt at holde øje med ændringerne, så man hele tiden ligger på toppen. Dette er noget, som SEO Feedback kan hjælpe dig med, så du er sikker på, at du hele tiden kan optimere din hjemmesider bedst muligt. Vores eksperter har nemlig, gennem deres ekspertise og flere års erfaringer, sørget for, at SEO Feedback giver dig en SEO-analyse, der kan fortælle dig det så pædagogisk som overhovedet muligt. Vores analyse foretrækker at kalde en spade for en spade, og den udelukker brug af termer, som de færreste forstår!

Så hvad holder dig tilbage? Køb en SEO-analyse, og optimér din hjemmeside nu!

 

Hvordan får jeg en SEO-analyse?

Alt, du skal gøre, er at gå på forsiden og skrive din hjemmesides URL (adresse) ind i boksen øverst på siden. URL’en er det navn, der står i bjælken øverst på din hjemmeside (f.eks. https://www.arla.com).

Når du har indsat din URL i boksen, trykker du bare på “Scan din hjemmeside”, hvorefter vi scanner din hjemmeside og sender dig rapporten. Rapporten er inddelt efter din hjemmesides struktur og fortæller dig side for side, hvad du kan gøre for at optimere din SEO. Det er super nemt, brugervenligt, og så er prisen kun 75 kroner.

Er det her ikke bare endnu en smart-i-en-fart-løsning?

Hvis du oplever, at din hjemmeside ikke får nok besøgende, eller at du ikke sælger nok på din webshop, kan det være en rigtig god idé at investere i en SEO-analyse. Det er den eneste måde, hvorpå du kommer til at blive mere synlig på Google uden at skulle bruge mange penge på annoncer. Herunder, så slipper du også for en lang process med søgeordsplanlægning og søgeordsanalyse, da SEO Feedback løbende opdaterer dig på, hvad du skal være opmærksom indenfor SEO-verdenen. SEO Feedback vil altid give dig feedback, du kan forstå!

SEO-analysen er også en investering i dig selv og din kompetenceudvikling. Du lærer nemlig, hvordan man arbejder med SEO. Det betyder, at du i fremtiden kan videreoptimere din hjemmeside ud fra de ting, analysen har vist dig. Du får faktisk et slags mini-kursus eller uddannelse i SEO.

Så hvad venter du på? Bestil analysen! Kom foran dine konkurrenter på Google!